Sittning – Like a BOSS

Nu har det blivit dags för BOSS att anordna läsårets första studiesociala aktivitet! Denna aktivitet tar form av en sittning och kommer att hålla hus på kårhuset Rotundan lördagen den 3e oktober klockan 18:00.
Denna sittning kommer kosta 170 svenska rikskronor om du är medlem i Blekinge Studentkår, annars kostar den 200 svenska riksdollarinos. I priset ingår trerätters meny, ett tygmärke, en fördrink, lekar och spex.
Sista anmälningsdag är 28e september och sista betalningsdag är 29e september. För att anmäla dig så mailar du:
* Namn
* Allergier
* Om du är medlem i Blekinge Studentkår
till boss-styrelse@bthstudent.se. I svarsmailet kommer det finnas betalningsuppgifter. Mailen är skrivna manuellt, så bli inte oroliga om det tar lite tid att mottaga svar.
På sittningen ser vi gärna att du klär ut dig till din favoritspelkaraktär, men du får självfallet även komma in även om du inte är utklädd. Personen med bäst utklädnad vinner ett fint pris.Dock ser vi helst att du inte är iklädd studentoverall eller kvasiväst.
Vill du få mer information kan du spana in Facebookevenemanget:
https://www.facebook.com/events/1637076923211810/

Comments are closed.